Дали той оказва натиск върху мен, или наистина трябва да

...
 
Дали той оказва натиск върху мен, или наистина трябва да
Коментари Харесай

„Имам ефектен външен вид, но партньорът ми се срамува от моя Инстаграм“

 

„ Дали той оказва напън върху мен, или в действителност би трябвало да бъда по-скромна? “  – пита наша читателка, а психологът дава отговор.

 

Нашата читателка Елена И. интензивно употребява обществените мрежи и поддържа персонална страница в Instagram. Подобно на доста красиви девойки, акаунтът й е цялостен със фотоси, които акцентират ефектния й външен тип. Вярно, младият й мъж не го харесва доста …

 „ Подозренията се прокраднаха в душата ми сега, в който за следващ път той не пожела да го отбележа в моята „ история ”. Веднъж не се хареса в фрагмента, различен път не желал шефът му да разбере, че в  града, тъй като споделил, че пътува…Но идващите пъти? Наложи се да го попитам, а се оказа, че на него му е… неловко от моя профил в Инстаграм.

В същото време споделя, че всичко сред нас е съществено. Знам, че има мъже, които въобще нямат обществени мрежи, има и такива, които са „ изоставили “ страниците си и безусловно не им пука кого означават в тях. Моят мъж не е подобен: той е деен консуматор, абонирани сме един за различен, само че … той не дава да се разбере, че съм негова другарка. “ – споделя Елена.

„ На въпросите ми той отговори, че се срами от моя Instagram. И че той усеща голяма разлика сред това, което съм в обществените мрежи, и това, което съм в действителния живот. Не мисля, че фотосите, които са леко усъвършенствани с фоторедакторите, са нещо неприятно. Напротив, нравя се на фотосите и желая да споделя с клиентите всичко, което считам за належащо сега, даже и да е доста неуместно наличие. Трябва ли това да се смята за сигнален знак, че мъжът ме манипулира и ще желае да управлява живота ми още повече в бъдеще? Или в действителност върша нещо неправилно, като обявявам фотоси в Instagram? “

Психологът Юлия Николова дава отговор:

Когато той споделя, че се срами от вашия Instagram, той желае да забележите, че нещо не му харесва. Той не желае да ви обиди или засрами – той преувеличава, с цел да бъде чут.

Когато сте в в действителност близки връзки, явно е, че в тях е значимо да вземете поради ползите и потребностите един на различен. Вие подготвена ли сте за това? А желаете ли вашите ползи и претенции да бъдат взети поради?

Важно е да разберете, че в случай че това ви кара да изпитвате експанзия, тогава най-вероятно постоянно сте се срамували като дете да контролирате държанието си. И това противоречие, което тогава сте потискала, в този момент може да излезе под формата на яд и митинг.

Какво тъкмо не му харесва? Говорете с него искрено и почтено и намерете метод да го решите по метод, който е комфортен и за двама ви.

Ако постоянно пускате провокативни снимки , може би желаете самопризнание за вашата половост и внимание от другите и по тази причина създавате такова наличие? Но може да се получи и по други способи. Изпращайте по-често горещите си фотоси на приятеля си, а в Instagram публикувайте секси, само че не толкоз провокиращи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР